Een goed begin is het halve werk. Daarom begeleid circu leren musea, ontwerpers en bouwers in het circulair bouwen van tentoonstellingen.

Wat

Van schetsontwerp tot het uiteindelijk laten circuleren van alle producten en materialen. Met het ‘Make Exhibitions Circular’ systeem begeleiden we alle partijen met meetbaar resultaat. Van het vaststellen van de circulaire ambities binnen het project tot een volledig duurzaam curatorschap van een tentoonstelling.

Waarom

In 2018 leidde het onderzoek naar circulaire tentoonstellingen in het Rijksmuseum tot de ontwikkeling van de methodologie ‘Make Exhibitions Circular’. Met veel enthousiasme zet circu leren zich in om de transitie te bevorderen, waarbij alle betrokkenen aan de hand van 7 stappen, gebaseerd op de R-ladder, gemakkelijk aan de slag kunnen.

We faciliteren onderzoek, initiëren samenwerkingen en adviseren bij de bouw van tentoonstellingen. Als je meer wilt weten, onze brochure wilt ontvangen of begeleiding zoekt voor een zo duurzaam mogelijke productie van jouw tentoonstelling, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Workshops

Inspiring workshops on circular exhibitions

Want to inspire your team with a tailor made workshop on circular exhibitions or start to develop your sustainable goals for an exhibitions. Let us help you!

Book now

Training with MAKE EXHIBITIONS CIRCULAR

Start working with the 7 R system by making your own tender.

COMING SOON

Sustainable curator for your circular exhibition

Can’t wait and want to get started and learn by doing? Hire our sustainable
curator for your exhibition. Contact us for a quote.

Get quote

Netwerk

Vele musea gingen al voor en we maken gebruik van een groot netwerk aan partners.
Download onze folder hier.

Musea met 7 Loops exhibities